info@clubtennisbara.com

Instal·lacions

Gaudeix del CTB

Gaudeix del CTB.



El Club de Tennis Barà disposa de les millors instal·lacions perquè tu i els teus gaudiu del vostre temps d'oci. 
Pots organitzar un partit de tennis amb els teus amics, però no només això, també podràs gaudir d'un partit de futbol-sala, o de bàsquet... i després refrescar-te en la piscina o fer una partida de cartes gaudint del sol a les nostres terrasses...

Nosaltres posem a la teva disposió els mitjans perquè gaudeixis ...

Tennis

El Club de Tennis Barà disposa d'una àmplia gamma de pistes de tennis, 12 en total distribuïdes de la següent manera:
- 10 pistes de " green set "
- 2 pistes de " tenis cinc"



Pàdel

Un esport cada vegada més popular com el pàdel no podia faltar dintre del Club de Tennis Barà.
- 4 pistes de pàdel



Poliesportiu

Al C.T.B. no només ens importa el tennis, també altres esports com el futbol o el bàsquet tenen lloc aquí. Perquè puguis gaudir de les seves activitats favorites posem a la seva disposició una zona poliesportiva on trobaràs una pista de bàsket, un camp de futbol sala i un frontó.

(disposa de vestuaris independents)



Piscina

Cansat d'una dura jornada esportiva? Doncs dona't un bany en la nostra piscina.
Un lloc ideal per a refrescar-se i passar una bona estona. Zona predilecta dels nens, disposa d'un porxo condicionat perquè puguis seure a l'ombra a llegir un bon llibre o a prendre't un aperitiu... i quan la calor apreta...a l'aigua!

(disposa de vestuaris independents)



Restaurant

Disposem d’un servei de restauració, el Restaurant Valtian del Club Tennis Bará, on oferim menús i salons privats per celebracions i esdeveniments especials.

En aquesta secció podreu trobar les diferents propostes del Restaurant Valtian del Club Tennis Bará.

Per a més informació cliqueu aqui



Zones recreatives

Al Club també és possible realitzar activitats esportives. Aquest és un club SOCIAL, on es ve a gaudir tant es faci esport o no. Per a això disposem d'un edifici social de 2 plantes. En la planta superior trobaràs una zona dedicada als jocs de taula (dòmino, canastra...) i l'aula de l'Escola de mus Antonio Mingote

Parc Infantil

En el C.T.B pensem en tots els membres de la família. Els més petits, a partir d'ara podran gaudir més del Club gràcies als gronxadors del nou PARC INFANTIL.



I a més...

Esport i jocs de taula, en el Club de Tennis Barà es poden practicar moltes més activitats per a passar una bona estona en bona companyia. En la planta baixa trobaràs un saló de televisió (on podràs veure els seus partits favorits), el bar-cafeteria, restaurant, cuina i serveis.