Adidas Demo Days i presentació Equips Pàdel

El passat cap de setmana vam tenir una activitat atapeïda a les pistes de pàdel del CTB.

Es va fer la presentació dels equips de la SNP (Series Nacionales de Pádel) que representaran al CTB i paral·lelament, també es va dur a terme els Adidas Demo Days.

Des de la prestigiosa firma ADIDAS van portar al CTB una de les seves grans iniciatives, dirigides a que els aficionats coneguin més de prop els diferents models de padels de pàdel que formen part de la seva nova col·lecció. Vols saber quines activitats s’han dut a terme durant els Demo Days del CTB?

Des d’ADIDAS pàdel, ja fa uns mesos que van posar en marxa els Demo Days, unes jornades en què els participants poden tenir a les mans les diferents padels de pàdel que formen part de la col·lecció de la prestigiosa firma. Orientats pels monitors de la marca, cada usuari podrà trobar el model que millor s’adapti a les seves necessitats.

Per fer encara més divertida l’experiència, també es poden realitzar uns ‘tests diferents’, gràcies a les 3 eines que des Adidas Pàdel posen a disposició dels assistents:

– Mesura de la potència amb la lona mètrica Adidas: Consisteix en colpejar la pilota en paral·lel a la cinta per colpejar a la paret del costat contrari. Es mesura la distància a la volta de la bola.

– Punteria i Control: Per a això, es col·loca la porteria Adidas i cal tractar de ficar la pilota per un forat.

– Potència i sortida de bola: Amb un radar, es podrà mesurar la velocitat a la qual es colpeja la bola.

Esperem que us ho hagueu passat molt bé!!