Campionat Catalunya Absolut de Tennis

El Club Tennis Barà acollirà, del 22 al 28 de juliol, el Campionat de Catalunya Absolut – individual i dobles – Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”. Aquest any, el campionat comptarà amb un total de 3.00€ en premis en metàl·lic, repartint 1.500€ en el quadre masculí i 1.500€ en el quadre femení.

El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del CT Barà, històric club que durant molts anys havia organitzat amb gran èxit un dels esdeveniments més importants del tennis català.

El Campionat de Catalunya Absolut, és un dels campionats de més tradició a nivell europeu, celebrant-se la primera edició l’any 1904. Entre els seus campions destaquen, en el Quadre d’Honor masculí,  molts dels gran tennistes del tennis català com Andrés Gimeno, Joan Gisbert, Manolo Orantes, Emilio Sánchez Vicario, Sergi Casal, Sergi Bruguera, Carles Costa, Alex Corretja, Albert Costa, Tommy Robredo, Albert Montañés o Albert Ramos, entre d’altres, mentre que en el femení destaquen jugadores com Pilar Barril, Carmen Perea, Arantxa Sánchez Vicario, Núria Llagostera, Conchita Martínez, Laura Pous o Carla Suárez, entres d’altres.

Les inscripcions ja estan obertes al Portal FCT fins el proper 16 de juliol.

Bàsic

Tota la informació disponible al Portal de la Federació Catalana de Tennis

Ordre de joc

Tota la informació »

Resultats

Tota la informació »

Inscripcions

Tota la informació »

.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.