Entrega de 500€ en carn al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà

El Open Nacional IBP Tennis Series, amb un prize money de 4.000€, no només va ser un campionat de tennis amb un molt alt nivell tennístic, sinó que l’impacte d’aquest torneig també ha tingut una afectació, també, per la seva vessant solidària.

La Fundación Blanco Paris , mitjançant el programa IBP TENNIS SERIES SOLIDARI, es compromet a lliurar 500€ en concepte d’aliments al Club organitzador, acreditant que el Club organitzador del torneig ha comprat aquesta quantitat i per aquest concepte i el seu lliurament a una associació sense ànim de lucre de caràcter social de la localitat en la qual es celebri el torneig. Aquesta quantitat anirà destinada a comprar aliments de primera necessitat per a col·lectius desfavorits d’aquesta localitat.

Per aquest motiu, el Club Tennis Barà, essent l’organitzador del Obert Nacional IBP Tennis Series, va fer entrega al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà d’una compra de carn per valor de 500€ amb la presència de Montse Moraga (en representació del  Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà), Pere Virgili (Alcalde de Roda de Berà), Maria Teresa Ferré (Regidora Ajuntament Roda de Berà) i Joan Josep Jané (President del Club Tennis Barà).

Justament aquest va ser el primer acte oficial del nou president del Club Tennis Barà, Joan Josep Jané, que va agrair a totes les parts la col·laboració en esdeveniments com aquest que permeten deixar un llegat més enllà del merament esportiu.

Des del Programa IBP Tennis Solidari, donant mostres de la capacitat dels esdeveniments esportius per a, a nivell local, ajudar els que ho necessiten, donant visibilitat i col·laborant amb les diverses organitzacions i entitats que en cada seu s’esforcen cada dia en ajuda als altres.

Sens dubte un gest molt solidari per part del Programa IBP Tennis Solidari i el Club Tennis Barà.

Gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors i tot l’equip organitzatiu que ha fet possible l’organització d’aquest Open Nacional IBP Tennis Series.