El CTB torna a guanyar la Lliga Interclubs Tennis Femení

La Lliga Interclubs de Tennis Femení que va organitzar el CTBarà va posar el seu punt i final amb el dinar de cloenda que va acollir a representants dels diferents clubs participants (CT Romaní, CT Comarruga, Tennis TDB, CT Reus Monterols, CT El Catllar, CT Cubelles i el CTBará)
Com no, el CTBarà va gaudir de la millor representació amb un grup bastant nombrós de jugadores de l’equip assistents a aquest dinar de cloenda d’aquesta Lliga d’Interclubs de Tennis Femení. Una lligueta en la qual el nostre equip, el CTB, ha fet un molt bon paper, amb un 1r lloc com a posició final.
Aquest torneig s’ha disputa en un total de 12 jornades. De manera que aquest Campionat d’Interclubs Femení que ha organitza el Club Tennis Barà ha posat el seu punt i final de la millor manera possible amb aquest dinar de germanor.

Classificació final
Seguidament enumerem com ha quedat la classificació final de Lliga Interclubs Tennis Femení:
1r – CT Bara – 26 punts
2n – TennisTDB – 25 punts
3r – CT Comarruga – 24 punts
4t – CT Reus Monterols – 20 punts
5è – CT Romaní – 15 punts
6è – CT El Catllar – 11 punts
7è – CT Cubelles – 5 punts

Propera edició
La propera edició del començarà aquest setembre, per tant, si voleu participar, us podeu posar en contacte amb nosaltres

Agraïments
Volem agrair a totes les components de l’equip del CTB, a tots els clubs i jugadores participants que un any més han confiat en aquesta competició tant social, i, com no, al suport institucional de l’Ajuntament de Roda de Berà.
Àlbum fotogràfic
Podeu veure les millors fotos del torneig:
Totes les fotografies »