Entrega de 500€ en carn al Banc Aliments de Roda de Berà

El Open Nacional IBP Uniuso no solament va ser un magnífic campionat de tennis, ja que l’impacte d’aquest tornaig també ha tingut una afectació molt positiva per la seva vessant solidària.

La Fundación Blanco Paris , mitjançant el programa IBP UNIUSO TENNIS SERIES SOLIDARI, es compromet a lliurar 500€ en concepte d’aliments al Club organitzador, acreditant que el Club organitzador del torneig ha comprat aquesta quantitat i per aquest concepte i el seu lliurament a una associació sense ànim de lucre de caràcter social de la localitat en la qual es celebri el torneig. Aquesta quantitat anirà destinada a comprar aliments de primera necessitat per a col·lectius desfavorits d’aquesta localitat.

Per aquest motiu, el Club Tennis Barà, éssent el flamant organitzador de la 1a edició del Obert Nacional IBP Uniuso, va fer entrega al Banc d’Aliments de Roda de Berà d’una compra de carn per valor de 500€ amb la presència de Montse Moraga (en representació del  Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà) i Toni Fernández (en representació del Club Tennis Barà).

Des del Programa IBP UNIUSO Tennis Solidari, donant mostres de la capacitat dels esdeveniments esportius per a, a nivell local, ajudar els que ho necessiten, donant visibilitat i col·laborant amb les diverses organitzacions i entitats que en cada seu s’esforcen cada dia en ajuda als altres.

Sens dubte un gest molt solidari per part del Programa IBP UNIUSO Tennis Solidari i el Club Tennis Barà.

Gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors i tot l’equip organitzatiu que ha fet possible l’organització d’aquest Open Nacional IBP Uniuso.