Felicitació Nadal President CTB

El Club Tennis Barà us vol desitjar un molt bon Nadal i un feliç 2019!
Els nostres millors desitjos de felicitat per a tots vosaltres.

Felicitació Nadal President CTB

Benvolguts sòcies i socis,

A dia d’avui, la junta directiva i jo, portem 3 anys i mig dirigint el club. Com ja sabeu, en aquests anys s’han realitzat molts canvis en els diferents departaments del club i, amb gran satisfacció, us podem dir, que la junta directiva en fem una valoració  molt positiva i que seguim molt il·lusionats en la nostra tasca.

Dit això, el nostre missatge és de satisfacció i positivisme, ja que hem crescut i ens hem sanejat econòmicament, però també és un missatge de realisme i cautela doncs aquest any, hem disminuït en el nombre de socis i la situació econòmica encara no està com nosaltres voldríem. Encara no podem cantar victòria i cal continuar renovant esforços per garantir la viabilitat del club, crear més activitats socials, dur a terme més campionats esportius, festes, sopars, i tot tipus d’esdeveniments per tal de motivar les persones a fer-se socis del nostre gran club i a sobretot a gaudir-ne.

Aquests últims estius han estat intensos, els esdeveniments esportius i socials han tornat a ser multitudinaris, gràcies en major part a tots vosaltres i us ho vull agrair. Crec que és molt important fer club vivint aquests esdeveniments i gaudint-los com a socis. No ho deixem de fer!

Hem aconseguit que el club tingui vida com mai, inclòs entre setmana. Els que venim entre setmana al club podem afirmar que el nostre club ha deixat de ser un club d’estiu i esporàdic d’alguns caps de setmana per convertir-se en un club de tot l’any on s’hi practica esport i lleure tots els dies de la setmana.

Això s’ha aconseguit aportant més socis de proximitat, residents a la zona, i cohesionant-los amb els socis d’altres zones que son encara la part majoritària.

Vull aprofitar aquesta oportunitat, una vegada més, per donar les gracies a totes les parts funcionals del club per la seva tasca:

A l’Antonio i al Sergi en les tasques de manteniment i serveis de pistes, al Toni en els serveis administratius del club, al Sebas i a la Valeria en la seva tasca de restauració, al Gustavo, Luisma i Katio en l’escola de Tennis, i al Adri en la docència del pàdel.

Moltes gracies per la vostra feina, sense vosaltres res seria possible!

Voldria aprofitar aquesta carta també, per agrair a tots els membres de la junta que m’acompanyen, per la seva gran dedicació i el seu esforç en tots els departaments.

Us puc assegurar que  em sento molt, molt recolzat.

Aquest any, ha sigut un any de moltes pèrdues pel que fa a socis que han marxat. Voldria donar tot el nostre suport i ànims als familiars d’aquests socis que ens han deixat aquest any.

I per acabar, només em queda desitjar-vos en nom de la junta Directiva i en el meu propi , que tingueu unes molt bones festes! Que les gaudiu en família però també fent esport i gaudint del nostre estimat club.

Molt Bon Nadal i bona entrada d’any 2019!!!

Antoni Rovirosa Morgades
President Club Tennis Barà

——————

Felicitación Navidad Presidente CTB

Estimados socias y socios,

A día de hoy, la junta directiva y yo, llevamos 3 años y medio dirigiendo el club. Como ya sabéis, en estos años se han realizado muchos cambios en los diferentes departamentos del club y, con gran satisfacción, podemos decir, que la junta directiva hacemos una valoración muy positiva y que seguimos muy ilusionados en nuestra labor .

Dicho esto, nuestro mensaje es de satisfacción y positivismo, ya que hemos crecido y nos hemos saneado económicamente, pero también es un mensaje de realismo y cautela pues este año, hemos disminuido en el número de socios y la situación económica no está como nosotros quisiéramos. Todavía no podemos cantar victoria y hay que seguir renovando esfuerzos para garantizar la viabilidad del club, crear más actividades sociales, llevar a cabo más campeonatos deportivos, fiestas, cenas, y todo tipo de eventos con el fin de motivar a las personas a hacerse socios de nuestro gran club ya todo a disfrutar.

Estos últimos veranos han sido intensos, los eventos deportivos y sociales han vuelto a ser multitudinarios, gracias en mayor parte a todos vosotros y os lo quiero agradecer. Creo que es muy importante hacer club viviendo estos acontecimientos y disfrutando como socios. No lo dejamos de hacer!

Hemos conseguido que el club tenga vida como nunca, incluido entre semana. Los que venimos entre semana al club podemos afirmar que nuestro club ha dejado de ser un club de verano y esporádico de algunos fines de semana para convertirse en un club de todo el año donde se practica deporte y ocio todos los días de la semana.

Esto se ha conseguido aportando más socios de proximidad, residentes en la zona, y cohesionando con los socios de otras zonas que son todavía la parte mayoritaria.

Quiero aprovechar esta oportunidad, una vez más, para dar las gracias a todas las partes funcionales del club por su labor:

A Antonio y al Sergi en las tareas de mantenimiento y servicios de pistas, a Toni en los servicios administrativos del club, al Sebas ya la Valeria en su tarea de restauración, el Gustavo, Luisma y Katia en la escuela de Tenis , y al Adri en la docencia del pádel.

Muchas gracias por vuestro trabajo, sin vosotros nada sería posible!

Quisiera aprovechar esta carta también, para agradecer a todos los miembros de la junta que me acompañan, por su gran dedicación y su esfuerzo en todos los departamentos.

Os puedo asegurar que me siento muy, muy apoyado.

Este año, ha sido un año de muchas pérdidas en cuanto a socios que han marchado. Quisiera dar todo nuestro apoyo y ánimos a los familiares de estos socios que nos han dejado este año.

Y para terminar, sólo me queda desearos en nombre de la junta Directiva y en el mío propio, que tenga unas muy buenas fiestas! Que las disfrutéis en familia pero también haciendo deporte y disfrutando de nuestro querido club.

Feliz Navidad y buen entrada de año 2019!!!

Antoni Rovirosa Morgades
Presidente Club Tennis Barà

—————–

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.