Selekhmeteva Oksana i Kuzey Çekirge, guanyadors del Open 3.000€

Un cop més, conclou una magnífica setmana d’intensa competició i gran organització, l’Open Nacional IBP Tennis Series del Club Tennis Barà.

Més de 100 inscrits

Amb més de 100 jugadors/es participants d’arreu del territori espanyol i extranger, va obligar disputar-se les fases prèvies tant en categoría masculina com femenina.

Selekhmeteva Oksana i Kuzey Çekirge, els guanyadors!

En categoria femenina, Selekhmeteva Oksana ha aconseguit per primer cop el títol del Open del Club Tennis Barà, vencent a la final per 6/4 3/6 6/4. D’altre banda, en categoria masculina, amb un 6/2 7/6(5), Kuzey Çekirge va aconseguir alçar amb el títol en el Open Nacional IBP Tennis Series del Club Tennis Barà que va repartir un total 3.000€ en premis en metàl·lic.

La cerimònia de lliurament de trofeus que va comptar amb la presència de Pere Virgili, Alcalde de Roda de Berà, Gerard Solé, Regidor d’Esport de l’Ajuntament de Roda de Bará, Jordi Tamayo, President de la FCTennis, Joan Josep Jane, President del Club Tennis Bará.

De ben segur que el futur d’aquest torneig está més que assegurat, ja que ho té tot per convertir-se en un referent dins de les IBP Tennis Series i en un dels grans esdeveniments tennístics de la Costa Daurada.

Agraïments

Volem agrair a tot el staff del Club Tennis Barà, a tots els jugadors/es participants, al públic que ens va acompanyar en aquestes jornades de gran tennis, així com també als patrocinadors (Parlem, Garatge Europa Vendrell SEAT, Bimedica y Cerveses Moritz) i al suport institucional de l’Ajuntament de Roda de Berà, Federació Catalana de Tennis, Real Federació Espanyola de Tennis i Generalitat de Catalunya.

Galeria fotográfica

Tota la informació » (properament)

.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres