Maria José Luque i Jordi Muñoz, guanyadors del Open 4.000€

Conclou una magnífica setmana d’intensa competició i gran organització, l’Open Nacional IBP Tennis Series del Club Tennis Barà. El passat diumenge es van disputar les finals aixecant una gran expectació amb un nombrós public assistent a les grades de la pista central del Club Tennis Barà.

Més de 80 inscrits

Aquesta edició ha estat marcada per l’augment exponencial d’inscripcions, amb més de 80 jugadors/es participants d’arreu del territorio espanyol, fet que va obligar disputar-se les fases prèvies tant en categoría masculina com femenina.marca el retorn del millor tennis de categoria nacional a Roda de Berá.

Representació del CTBarà

Ton Rovirosa i Joan Josep Jane van ser els jugadors que van representar al Club Tennis Barà disputant el Open Nacional. Rovirosa va perdre a primera ronda, en canvi Jane va arribar fins a 2ª ronda.

Maria José Luque i Jordi Muñoz, els guanyadors!

Demostrant la regularitat durant tots els partits del IBP Tennis Series, la cordovesa Maria José Luque ha revalidat el títol aconseguit la passada edició. D’altre banda el català Jordi Muñoz va aconseguir alçar amb el títols en el Open Nacional IBP Tennis Series del Club Tennis Barà que va repartir un total 4.000€ en premis en metàl·lic.

La cerimònia de lliurament de trofeus que va comptar amb la presència de Pere Virgili, Alcalde de Roda de Berà, Celia Treserres, Regidora d’Esport de l’Ajuntament de Roda de Bará, Ton Rovirosa, President del Club Tennis Bará i Carlos Mas, delegat de IBP Tennis Series a Catalunya i va ser el tancament, un cop més, d’un gran torneig.

De ben segur que el futur d’aquest torneig está més que assegurat, ja que ho té tot per convertir-se en un referent dins de les IBP Tennis Series i en un dels grans esdeveniments tennístics de la Costa Daurada.

Agraïments

Volem agrair a tot el staff del Club Tennis Barà, a tots els jugadors/es participants, al públic que ens va acompanyar en aquestes jornades de gran tennis, així com també als patrocinadors (Licors Jané, Moritz Barcelona, Parlem, Camping Stel, Zanuy, Rives, Vermuts Miró, Licors Jané, Jané i Ventura, Bimedica, Garatge Europa Vendrell – Seat, PersonalGym, Km1187, Codorniu Raventós, Font d’Or) i al suport institucional de l’Ajuntament de Roda de Berà, Federació Catalana de Tennis, Real Federació Espanyola de Tennis i Generalitat de Catalunya.

Galeria fotográfica

Tota la informació »

.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres