Nou acord amb Niubó Esports

El Club de Tennis Barà informa d’un nou acord de col·laboració i patrocini del nostre Club amb Niubó Esports, botiga d’esports ubicada a Barcelona.  Niubó Esports és una botiga propietària de les marques Slash Padel (pales i material per padel) i PADEL4U (roba de padel femenina), a més de distribuir d’altres marques de referència.

La col·laboració d’aquesta empresa amb la nostra entitat s’ha fet possible gràcies a un acord signat entre Carles Alcaraz de Niubó Esports i Juan Josep Jané Vice-President del CTB.

Us informem doncs que Niubo Esports és un dels patrocinadors del CTB i que oferirà preus especials o descomptes per als socis del CTB en les seves marques pròpies, així com a promocions mensuals d’altres productes.

En el CTB estem molt contents i orgullosos d’haver signat aquest acord de patrocini i estem segurs que aquesta aliança suposarà un gran valor afegit de present i futur tant pel club com per a Niubó Esports.

A banda de mostrar el nostre agraïment per aquesta nova col·laboració amb la nostra entitat, també insistim que des del CTB, seguim amb la intenció d’aconseguir més patrocinis, oferint packs molt interessants i visuals de patrocinis.

Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.