Noves quotes familiars!

Estimats sòcies i socis,

Tal i com vàrem explicar a la assemblea que ens va investir com a Junta Directiva pels propers quatre anys, un dels nostres Objectius i Reptes més importants pel que fa al nostre projecte de club és el que fa referència a la CONSERVACIÓ i sobretot al la CAPTACIÓ DE NOUS SOCIS. És indispensable que conservem els socis actuals i sobretot que aconseguim nous socis per tal de fer viable el club que tant estimem.

Es per això que, després d’un estudi exhaustiu de viabilitat econòmica, la Junta Directiva hem decidit posar en marxa el nou sistema de QUOTES FAMILIARS que ja vàrem proposar en el nostre Pla d’acció 2019-2023.

Aquestes quotes faran més atractiva la nostra proposta de club i facilitaran l’accés social a les famílies que ho considerin oportú, oferint-les unes quotes més econòmiques i atractives als temps actuals.

També vàrem decidir que s’havien d’aplicar tant a les noves famílies que es donessin d’alta a partir del 2020 com a les que ja ho son a la actualitat. Tot això amb la finalitat de facilitar la conservació dels màxim de famílies de socis actuals i així no provocar greuges comparatius amb les de nova incorporació.

La Junta Directiva ja ha estudiat quina nova quota correspon a cada família amb socis a l’actualitat i a partir del mes de gener ja li serà aplicada la nova quota (més avantatjosa) que li correspon.

També proposarem als socis actuals (de forma personalitzada) la possibilitat d’accedir a les noves quotes familiars amb la incorporació de nous membres de la família com a socis.

Finalment comunicar-vos que la Junta Directiva es reserva el dret d’estudiar cada cas, tal i com contemplen els estatuts del Club.

En el cas d’haver-hi alguna situació familiar no contemplada, la estudiarem i donarem la resposta més beneficiosa per a tots lo abans possible.

Aquestes noves quotes substitueixen els descomptes acumulatius per a incorporació de nous socis familiars que hi ha vigents fins avui.

El Bo Social no està inclòs a les noves quotes familiars, per tant, s’haurà d’afegir a les mateixes en el cas de ser finançat.

Naturalment per poder accedir a les quotes familiars cal acomplir uns requisits que a continuació us detallem amb la següent infografia.

Per qualsevol dubte adreceu-vos a l’administrador del Club (Sr. Toni Fernàndez)

Moltes gràcies pel vostre suport.

Fem club! Fem Barà!
El President
JOAN JOSEP JANE BIDO

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.