Personalgym, nou col·laborador del CTB

El Club de Tennis Barà informa d’un nou acord de col·laboració i patrocini del nostre Club amb personalgym, centre de salut ubicat al Vendrell. Personalgym és un centre referent en el sector dels serveis personalitzats de Fitness, Pilates, Fisioteràpia i Tecarteràpia.

La col·laboració d’aquesta empresa amb la nostra entitat s’ha fet possible gràcies a un acord signat entre Benjamí Jané de Personalgym i Ton Rovirosa,  President del CTB.

Us informem doncs que personalgym és un dels patrocinadors del CTB i que oferirà preus especials o descomptes per als socis del CTB en els Serveis de Fisioteràpia i Tecarteràpia.

El CTB estem molt contents i orgullos d’haver signat aquest acord de patrocini i estem segurs que aquesta aliança suposarà un gran valor afegit de present i futur tant pel club com per a Personalgym.

A banda de mostrar el nostre agraïment per aquesta nova col·laboració amb la nostra entitat, també insistim que des del CTB, seguim amb la intenció d’aconseguir més patrocinis, oferint pacs molt interessants i visuals de patrocinis.

Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.