Sopars d’empresa al Valtian

El Restaurant Valtian disposa de suggerents menús per gaudir aquest Nadal de sopars d’empreses durant els mesos de novembre i desembre.

Situat al Club Tennis Barà, el restaurant Valtian compta amb tots els detalls i comoditats perfectes per a l’organització de tot tipus d’esdeveniments, dinars i sopars de Nadal, tant empresarials com personals. Un entorn únic preparat perquè organitzacions i particulars celebren unes festes de Nadal inoblidables.

Menús a mida per a celebracions nadalenques d’empresa
Durant els mesos de novembre i desembre, el restaurant Valtian ofereix menús nadalencs per a empreses, dissenyats per l’equip de restauració del Valtian, amb múltiples opcions d’aperitius, plats principals i postres, que poden degustar bé al seu restaurant, depenent del nombre de comensals. Es tracta d’uns menús especials per gaudir en taula o en format còctel, amb preus des de 20€, incloent la possibilitat de contractar serveis extra com música, barra lliure o aperitius de benvinguda.

Una opció econòmica i divertida per celebrar el Nadal en un entorn únic i amb el millor servei de restauració de la zona.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.