77 parelles participen al Bronze de Pàdel de Berà

Aquest passat diumenge es va posar punt i final a Open Bronze de Pàdel del Club Tennis Barà, prova que forma part del Circuit Català de Padel de la FCPàdel. S’ha disputat a les pistes del CTB, en una setmana molt agraïda en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català.

77 parelles participants!

Amb una participació de 154 jugadors/res federats en el Circuit Català de la FCP, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, d’aquestes 77 parelles, 24 parelles en categoria femenina i 53 en categoria masculina. A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants d’aquest Open Bronze de Pàdel del Club Tennis Barà, també hi va a ver disponible una barra de begudes, food truck amb entrepans i begudes a peu de pistes on es van aplegar cada dia nombrós públic a les instal·lacions del club. En definitiva, la connexió cracs-espectadors va fluir complint les millors expectatives. Tot plegat, una gran 11a edició que posa la millor rúbrica a aquesta dècada padelera prodigiosa del nostre Club.

Nombrosa representació del CTB

Destacar la gran representación amb 24 jugadors/es del Club Tennis Barà, on Oriol Roig-Mace Moreno van ser finalistes de 3ª categoria; Montse Rodríguez – Olga Sardà van ser finalistes de 2ª Categoria – Consolació; Adri Guisado (monitor del CTB) va aconseguir ser quartfinalista de 1ª categoría.

Els trofeus van ser entregats per:
– Joan Josep Jané, actual vice-president del Club Tennis Barà
Jose Antonio Fernández, vocal àrea esportiva del Club Tennis Barà i director del Open Bronze
– Ramon Torra, en representació de la Federació Catalana de Pàdel

Agraïments

Des del Club Tennis Barà volem agrair el suport rebut per part dels patrocinadors –  Zanuy, Construccions Germans Rebollo, Slash Padel, Moritz, Vermuts Miro, Licors Jane, Font D’or, Km1187, Winestore i Ajuntament De Roda De Berà.

Agraïment especial al Restaurant Valtian i a Rodrigo pel servei en la barra de begudes durant tota la setmana de competició. Agrair a la FCPàdel d’atorgar-nos un any més, l’organització del torneig.

Per últim, agrair la col·laboració de tot l’Staff del Club Tennis Barà així com també a la Junta Directiva.

guanyadors/es i finalistes

Primera categoría Masculina
– Guanyadors:
Pablo Burdeos – Arnau Iñiguez
– Finalistes:
Oliver Garcia – Fernando Troyano

Primera categoría Femenina
– Guanyadors
Maria Freixas – Paula Font
– Finalistes:
Laura Casanova – Marta Millán

Tercera categoría Masculina
– Guanyadors:
Daniel Guallart – Rogelio del Rio
– Finalistes: Mace Moreno – Oriol Roig

Galeria fotográfica

Tota la informació »

.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres