Una gran expedició de casi 50 persones (jugadors i acompanyants) es van desplaçar a la Fase Nacional de les Series Nacionales de Pàdel a Madrid per a recolzar al flamant equip masculí del Club Tennis Barà.

Recordem que l’equip del CTB va aconseguir l’accès a la Fase Nacional de les SNP després de proclamar-se Campió de Catalunya de Pàdel per equips SNP en categoria 500.

Comitiva de 50 persones i 12h de viatge

Per aquest motiu, el passat cap de setmana un gran nombre de persones es van sumar a la comitiva per a donar suport incondicional a l’equip del CTB.

Vas ser 6h de viatge en autocar fins arribar a Reebok Sports Club La Finca de Madrid, que van permetre veure jugar tant el dissabte (matí + tarda) com el diumenge a la fase de grups on van disputar-se un total de 3 enfrontament en el «Grup Estrella» juntament amb clubs de Sevilla, València i La Coruña.

Tot i que la participació a la Fase Nacional de les SNP ja va ser més que un premi pel CTB, l’equip va lluitar cada partit aconseguint un empat i dues derrotes, que malauradament, no van permetre donar accès a la gran final somiada.

Tot i així, a la tornada (6h més de viatge fins arribar a Roda de Barà), no hi fa faltar la festa i el bon ambient que sempre ha caracteritzat als nostres equips.

Gràcies a tots! Hem fet una gran pinya!

Moltes felicitats a tot l’equip i a tots els acompanyants i «supporters».
Heu fet història!!

Fotografies

Podeu veure les millors fotos del torneig
Totes les fotografies »

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.