Adidas Demo Days Pàdel

Els Adidas Demo Days és un dels events més especials de l’any al CTB.

Hem ficat especial il·lusió en preparar per vosaltres aquest event i hem apurat fins al final totes les opcions per a poder cel·lebrar-lo.

Donades les circumstàncies, de manera responsable i mirant única i exclusivament per la vostre salud i també per la nostre, ens veiem obligats a ajornar l’Adidas Demo Day del CTB.

Tots els events del CTB queden ajornats fins que es normalitzi la situació. En el moment que recuperem la normalitat, us ho farem saber i tornarem a reprogramar l’Adidas Demo Day, tal i com us mereixeu.

El proper dissabte dia 21 de març de 2020 a les 17:00 hores a les pistes de pàdel del CTB es duran a terme els Adidas Demo Days.

Des de la prestigiosa firma ADIDAS portaran al CTB una de les seves grans iniciatives, dirigides a que els aficionats coneguin més de prop els diferents models de pales de pàdel que formen part de la seva nova col·lecció 2020. Vols saber quines activitats es duran a terme durant els Demo Days del CTB?

Des d’ADIDAS pàdel, ja fa uns mesos que van posar en marxa els Demo Days, unes jornades en què els participants poden tenir a les mans les diferents pales de pàdel que formen part de la col·lecció de la prestigiosa firma. Orientats pels monitors de la marca, cada usuari podrà trobar el model que millor s’adapti a les seves necessitats.

Per fer encara més divertida l’experiència, també es podran realitzar uns ‘tests diferents’, gràcies a les 3 eines que des d’Adidas Pàdel posen a disposició dels assistents:

– Mesura de la potència amb la lona mètrica Adidas: Consisteix en colpejar la pilota en paral·lel a la cinta per colpejar a la paret del costat contrari. Es mesura la distància a la volta de la bola.

– Punteria i Control: Per a això, es col·loca la porteria Adidas i cal tractar de ficar la pilota per un forat.

– Potència i sortida de bola: Amb un radar, es podrà mesurar la velocitat a la qual es colpeja la bola.

Esperem la vostre assistència. Ens ho passarem molt bé!!

Per cert: ACTIVITAT GRATUÏTA!! .

No hi podeu faltar!