Comunicat oficial.

COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA
ESPECIAL CORONAVIRUS
.
.
Estimats socis, usuaris i alumnes de les escoles del club,
.
El Club de Tennis Barà és sensible a l’actual situació generada pel COVID-19 i es suma a la preocupació social i sanitària generada.
.
Avui s’ha rebut comunicat de la Secretaria General de l’esport i l’activitat física de la Generalitat de Catalunya per mitjà de les Federacions de Tennis i Pàdel amb instruccions clares pel que fa a les mesures necessàries a adoptar per mirar d’evitar la propagació del Coronavirus.
.
La Junta Directiva creu que és necessari vetllar per la salut dels nostres socis, usuaris i alumnes i, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat, ens veiem en la obligació de prendre les següents mesures al nostre club:
.
 Queden ajornades totes les competicions federades, tant de tennis com de pàdel, a partir de demà dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons la evolució de la situació.
 Es suspèn la activitat de les escoles de tennis i pàdel durant aquest període.
 Es suspèn la “Calçotada Social” del dissabte dia 21 de març.
 Les instal·lacions es mantenen obertes i actives per a ser utilitzades a nivell particular fins a nou comunicat.
 Recomanem extremar les mesures d’higiene ja conegudes per tots.
.
La Junta Directiva insta a tots a col·laborar al màxim en l’acompliment d’aquestes mesures que son necessàries i son una responsabilitat social de tots.
.
Us mantindrem informats sobre l’evolució de la situació i de qualsevol canvi que vagi succeint pels nostres canals de comunicació oficials.
.
Agraïm la vostra comprensió
.
.
La Junta Directiva