Comunicat oficial.

ESPECIAL CORONAVIRUS
.
.
.
Estimats socis, usuaris i amics del Club,
.
La Junta Directiva del Club Tennis Barà, davant les darreres informacions respecte al COVID-19 i seguint amb rigor i responsabilitat les recomanacions del Ministeri de Sanitat, el Govern de la Generalitat i la Secretaria General de l’Esport, ha pres la decisió, com a mesura excepcional i preventiva per vetllar per la salut i la seguretat de tots els treballadors, socis i usuaris de l’entitat, del TANCAMENT DE LA TOTALITAT DE LES INSTAL.LACIONS I SERVEIS des d´avui, dia 13 de març a les 18 hores i durant una vigència mínima de 15 dies revisables.
.
A tots els socis/es i abonats que disposin de guixeta als vestuaris poden passar aquesta tarda fins les 21 h. i demà al matí fins a les 14 hores per recollir els seus objectes personals.
.
Esperem que aquesta mesura preventiva serveixi per ajudar a evitar nous contagis i permeti restablir la normalitat el més aviat possible.
.
Tant bon punt tinguem noves informacions al respecte els anirem informant pels canals de comunicació habituals
.
Agraïm la seva comprensió
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Joan Josep Jané Bidó
President Club Tennis Barà
.
.
————————————————————————————————————————————————————————————-
ESPECIAL CORONAVIRUS
.
.
.
Estimados socios, usuarios y amigos del Club,
.
La Junta Directiva del Club Tennis Barà, ante las últimas informaciones respecto al COVID-19 y siguiendo con rigor y responsabilidad las recomendaciones del Ministerio de Sanidad, el Govern de la Generalitat y la Secretaria General de l’Esport, ha tomado la decisión, como medida excepcional y preventiva para velar por la salud y la seguridad de todos los trabajadores, socios y usuarios de la entidad, del CIERRE DE LA TOTALIDAD DE LAS INSTALACIONES Y SERVICIOS desde hoy, día 13 de marzo a les 18 horas y durante una vigencia mínima de 15 días revisables.
.
A todos los socios/as y abonados que dispongan de taquilla en los vestuarios pueden pasar entre esta tarde hasta las 21 h. y mañana hasta las 14 horas para recoger sus objectos personales.
.
Esperamos que esta medida preventiva sirva para ayudar a evitar nuevos contagios y permita restablecer la normalidad lo antes posible.
.
Tan pronto tengamos nuevas informaciones al respecto os iremos informando por los canales de comunicación habituales.
.
Agradecemos su comprension
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Joan Josep Jané Bidó
Presidente Club Tennis Barà