Assemblea general ordinària

COMUNICAT OFICIAL

AJORNAMENT ASSEMBLEA

Estimats socis,

La Junta Directiva del Club Tennis Barà, davant la situació actual generada pel COVID-19 i seguint amb rigor i responsabilitat les recomanacions sanitàries del Ministeri de Sanitat, el Govern de la Generalitat i la Secretaria General de l’Esport, ha pres la decisió d’ajornar totes les activitats previstes, amb especial rellevància l’Assemblea General Ordinària programada pel proper 10 d’abril.

L’Assemblea General Ordinària serà ajornada fins que sigui possible retornar a l’activitat amb normalitat.

Tant bon punt puguem retornar a la normalitat, marcarem una nova data per l’Assemblea, la qual comunicarem amb 30 dies d’antelació pels canals de comunicació habituals.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Agraïm la seva comprensió.

Joan Josep Jané Bidó

President Club Tennis Barà


COMUNICADO OFICIAL

APLAZAMIENTO ASAMBLEA

Estimados socios,

La Junta Directiva del Club Tenis Bará, ante la situación actual generada por el COVID-19 y siguiendo con rigor y responsabilidad las recomendaciones sanitarias del Ministerio de Sanidad, el Govern de la Generalitat y la Secretaria General de l’Esport, ha tomado la decisión de aplazar todas las actividades previstas, con especial relevancia la Asamblea General Ordinaria programada para el próximo 10 de abril.

La Asamblea General Ordinaria será aplazada hasta que sea posible volver a la actividad con normalidad.

Tan pronto como podamos volver a la normalidad, marcaremos una nueva fecha para la Asamblea, la cual comunicaremos con 30 días de antelación por los canales de comunicación habituales.

Disculpen las molestias ocasionadas.

Agradecemos su comprensión.


Joan Josep Jané Bidó
Presidente Club Tenis Barà