Benvinguts de nou al Club Tennis Barà!

Protocol d’Actuació Específic de la Fase 1

COMUNICAT OFICIAL

Estimats/des  socis/es,

Ahir a la roda de premsa oferta pel Ministeri de Sanitat als medis oficials, es van comunicar les regions sanitàries que havien estat seleccionades com a aptes per entrar a la FASE 1 del desconfinament.  La regió sanitària on està situat el nostre Club (Camp de Tarragona) hi és inclosa, i per tant,  veient que podem acomplir totes les normes i recomanacions dels organismes hem decidit que obrirem el nostre Club el proper dilluns 11 de maig.

Aquesta reobertura es farà acomplint al màxim les recomanacions i obligacions marcades, i sempre amb les màximes garanties de seguretat i higiene per part del Club.

Horaris i protocol

Us adjuntem (al final d’aquesta notícia) els horaris restringits que farem provisionalment així com el Protocol de seguretat i higiene del Club que s’haurà d’acomplir rigorosament per tots els socis o usuaris que vulguin accedir al Club a practicar esport. De moment totes les activitats recreatives i socials queden prohibides per les normes sanitàries i només es podrà accedir al Club (amb reserva prèvia i amb l´app de PLAYTOMIC) per jugar a Tennis o a Pàdel. Per tant, el Gimnàs, la Seu Social i el Restaurant romandran tancats fins a noves indicacions de les autoritats competents (futures fases).

RECORDA: sempre amb reserva prèvia

Si algú té problemes per fer funcionar l’app de PLAYTOMIC que truqui al Toni Fernandez i ell li donarà les oportunes instruccions per accedir-hi i per poder operar correctament. Tenim clar que hi ha socis que no estan familiaritzats amb les noves tecnologies i serem molt comprensius i didàctics en aquest sentit, però és indispensable fer reserva prèvia i aquesta és una molt bona eina per portar les reserves i el registre de les persones que volen jugar.

Aquest Protocol i horaris estan subjectes a possibles canvis en funció de l’evolució i els canvis en les normes i fases que vagin indicant les autoritats competents.

També comentar que mentre els socis que viuen a altres zones sanitàries que no han assolit la FASE 1 (per exemple Barcelona) no puguin accedir al Club, se’ls seguirà aplicat el descompte del 30% de la quota fins que puguin accedir-hi (només a aquests afectats). Esperem que només sigui el mes de juny com a màxim i que aviat puguin gaudir del Club com els demés.

Volem repetir que és summament important per la seguretat de tots que s’acompleixin al 100% les recomanacions i obligacions que figuren al protocol, així com les habituals que tots ja coneixem.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquests moments tant durs.
Us esperem!

Joan Josep Jané Bidó
President del Club de Tennis Barà

.

NOTA: Aquestes mesures s’aniran revisant setmanalment, modificant-les en funció de l’evolució del COVID19 i els procediments establerts per les autoritats sanitàries competents.

.

Documents relacionats

Instruccions per a la pràctica de Tennis i Pàdel: Tota la informació »
Comunicat oficial i horaris: Tota la informació »
Protocol Club Tennis Barà davant el COVID-19: Tota la informació »