Finques Segarra, nou col·laborador del CTB

El Club de Tennis Barà informa d’un nou acord de col·laboració del nostre Club amb Finques Segarra.

Finques Segarra és la consultoria immobiliària especialista en la compra-venda i lloguer d’immobles, referent a la zona de la Costa Daurada. Portem més de 40 anys d’experiència a les nostres esquenes, centrats en oferir el millor servei sent el millor intermediari entre venedors i compradors.

La col·laboració d’aquesta empresa amb la nostra entitat s’ha fet possible gràcies a un acord signat entre Joan Ramon Segarra, en representació de Finques Segarra i Ton Rovirosa,  President del CTB.

Us informem doncs que Finques Segarra assumirà el cost de producció de les samarretes que es faran per a disputar la fase Nacional que es disputarà a Madrid el 8 i el 9 de Juny.

El CTB estem molt contents i orgullosos d’haver signat aquest acord de patrocini i estem segurs que aquesta aliança suposarà un gran valor afegit de present i futur tant pel club com per a Finques Segarra.

A banda de mostrar el nostre agraïment per aquesta nova col·laboració amb la nostra entitat, també insistim que des del CTB, seguim amb la intenció d’aconseguir més patrocinis, oferint packs molt interessants i visuals de patrocinis.

Si esteu interessats, posa’t en contacte amb nosaltres.