María José Luque i Richy Villacorta guanyadors del Obert Nacional IBP Uniuso

Després d’una setmana marcada per gran tennis, pluja i gran organització, l’Open Nacional IBP Uniuso Tennis Series del Club Tennis Barà es va disputar les final aquest passat diumenge amb un lleu retard a causa de la caiguda de la tempesta.

Guanyadors
Demostrant que han apostat per arribar molt lluny en aquestes IBP Uniuso Tennis Series, la cordovesa Maria José Luque i el madrileny Richy Villacorta es van alçar amb els títols en el 1r Open Nacional IBP Uniuso Tennis Series del Club Tennis Barà que va repartir 4.000€ en premis.

La cerimònia de lliurament de trofeus que va comptar amb la presència de Mercé Navarro, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Bará, Luis Yebra López, President de la FCT Tarragora, Ton Rovirosa, President del Club Tennis Bará i Jordi Vila, delegat de IBP Uniuso a Catalunya i va ser el tancament d’un gran torneig que, dirigit per Katio Larrosa, marca el retorn del millor tennis de categoria nacional a Roda de Bará.

I el brindis, amb cava Jané Ventura amb el que María José Luque i el madrileny Richy Villacorta no és només un tast per la victòria sinó pel futur d’un torneig que ho té tot per convertir-se en un referent dins de les IBP Uniuso Tennis Series i en el gran esdeveniment tennístic de la Costa Daurada.

Agraïments
Volem agrair a tot el staff del Club Tennis Barà, al patrocinador principal Bimedica i als patrocinadors (Personal Gym – pilates & wellness, Moritz, Codorníu, Vermut Miró, Licors Jané, Jané i Ventura, Camping Stel, Rives) i al suport institucional de l’Ajuntament de Roda de Berà i a la Delegació Provincial de la FCT a Tarragora.

Galeria fotogràfica
Tota la informació »

Tota la informació
Tota la informació »