Nou conveni amb Josi Sports

El passat diumenge 3 de juny, coincidint amb la disputa de les finals del 1r Open Nacional IBP Uniuso Tennis Series del Club Tennis Barà, es va dur a teme la signatura del nou conveni pel qual l’empresa especialitzada en gestió esportiva, Josi Sports, es farà càrrec de la gestió integral de l’escola de tennis, dels campionats de tennis i del Campus d’Estiu del Club Tennis Barà.

Amb aquesta signatura d’aquest conveni que tindrà una durada inicial de 4 anys, la Junta Directiva del Club Tennis Barà vol donar una empenta encara més forta per convertir el CTB en un club de referència de la Costa Daurada.

Per aquest motiu la Junta Directiva ha declarat: «El CT Barà, ha arribat a un acord amb Josi Sports , per la gestió de l’escola de tennis i campus d’estiu, també la organització de tornejos de tennis. Estem esperançats que amb aquest acord ja que ens permetrà tornar a tenir l’escola de tennis base, que es el futur del club».

En la signatura van estar presenta el Ton Rovirosa (President del Club Tennis Barà), Joan Josep Jané (Vicepresident del Club Tennis Barà), Luís Manuel Rodriguez i Gustavo Ordoñez (en representació de Josi Sports).

Ben aviat un informarem de novetats!

Escola de Tennis
Tota la informació »